Varför är jag sån här?

Måste bara börja med att det är kul att se när folk sträckläser bloggen. Hade 23 sidvisningar igår av en unik besökare. Kanske borde jag uppdatera den oftare?

I alla fall, dagens funderare är varför jag alltid tröttnar på att jaga. Eller nej nu blev det kanske lite fel. Herr Dahlgrens hjärna tycks vara en komplex konstruktion. Så komplex att undertecknad inte själv förstår sig på den. Har alltid tyckt att jakten är roligare än fångsten. Det är ju alltid som mest spännande när man dejtar någon innan man blivit tillsammans och allt det där. Och det är väl gott och väl, men varför tröttnar jag då så på jakten? Har jag tagit det ännu ett steg och tycker att själva tanken på att hitta något att jaga är roligare än själva jagandet? Haha nu går det verkligen runt i huvudet på mig, huvudvärk har jag dessutom, och det regnar...sen är det ju fyra arbetsdagar (läs: tidiga morgonar) innan det är helg igen. Nåväl, snart dags för en kebabrulle, blev grymt sugen på detta medan jag bloggade så det får det bli till kvällsmat!

Dagens låt:
Avantasia - Shelter From The Rain



Sista kvällen...

Imorgon kl 8.00 börjar jag mitt nya jobb. Jag är faktiskt lite nervös, men det är jag ju oftast när det gäller nya saker. Fast det brukar för det mesta bli bra i slutändan ändå. Är väl så att jag trivs med tryggheten, veta vart jag ska ta vägen, vem jag ska prata med för att få rätt svar och allt sånt. Och så kommer ju givetvis tankarna att man kanske inte alls passar för jobbet.

Men ska man se bakåt så var jag väldigt nervös när jag började mitt förra jobb också. Hade ett smärre beskymmer med att hitta dit, Knäred är förvisso inte vidare stort men jag lyckades nog ändå svänga fel på alla möjliga sätt i den enda "stora" korsningen där är. När jag väl kom fram så var det ingen där som visste att jag skulle börja den dagen så det blev lite kaosartat. Så är det ju inte riktigt denna gång då jag tydligen inte är den enda nya för terminen. Jag sitter här och intalar mig att det kommer gå bra, jag VET att det kommer gå bra. Jag är bäst!


Dagens låt:
Rainbow - Gates Of Babylon


Tillbaka till verkligheten

Imorgon är sista semesterdagen, sen är det tillbaka till vardagen igen. Det känns både som att dessa fyra veckorna har sprungit förbi men också som en halv evighet sen jag var nere i Knäred. Märkligt det där.

Nåja det har varit en kul semester i alla fall. Ibland lite väl kul får väl erkännas då vissa dagar har varit betydligt svårare att komma ur sängen än andra. Har egentligen inte gjort så mycket annat än druckit öl, kollat tv, spelat tv-spel och sånt. Som avslutning på semestern var det ju Tall Ship Races, och vi började festa redan på onsdagen. Trodde i ärlighetens namn aldrig att jag skulle orka med fyra dagar då jag vet hur fruktansvärt trött jag var efter förra årets tre dagar på marinfestivalen men det gick faktiskt, med lite ansträngning.

Lördagen var extra rolig då Fredrik presenterade en lite försenad 30års-present för mig. Han hade satt ihop en liten film om mig, mycket bilder och videoklipp. Vissa så gamla som 10år och som jag helt glömt bort. Dessutom hade mina kära vänner alla talat in en liten hälsning var. Var väldigt roligt att se och jag blev faktiskt lite rörd av de fina orden. Det värmde verkligen! Så tack så mycket om ni läser detta!


Dagens låt:
Pulp - Disco 2000


Som man bäddar....

Nja, något vidare dramatiskt kan man ju inte påstå har hänt. Men jag ska köpa mig en ny säng för de pengar jag fick i 30årspresent av släkten. För jag har ju råkat fylla år som sagt. Känns faktiskt inte alls tokigt, ungefär som att vara 29 om jag ska vara helt ärlig.

Det blev en väldigt lyckad födelsedagshelg, började med att vännerna söp ner mig ute på stan efter släktkalaset. Hade inte alls förväntat mig denna uppvaktning. Dagen efter skulle vi upp tidigt och åka till Bakken, jag som är morgontröttare än de flesta trodde inte jag skulle ha en halv suck i helvetet att vakna i tid, speciellt inte eftersom min nattgäst låg och tjabbade med mig halv natten (av de 4 timmarna jag skulle få sova). Men på nån jäkla vänster lyckades jag vara den som var först på plats, lite lätt illamående. Men jag repade mig lagom till jag öppnade första ölen på tåget ner till Helsingborg.

Naturligtvis började det regna som fan nere i Danmark. Men jag fick en väldigt fin och färglad (äkta) peruansk poncho att ha på mig. Och för att bara se ut som en enkel trasmatta med hål för huvudet höll den faktiskt vätan borta väldigt väl. Trots att vädret inte var på vår sida hade jag himla roligt, och när vi kom hem igen tvingade jag mig ut på stan och lyckades beställa en av de starkaste redbull/vodka jag hittills smakat, den smakade i princip ingen redbull alls. Men jag klagar inte, Göran gav ju dessutom mig den till det gamla priset som den trogna kund jag är.

Efter det har det även blivit ytterligare en del festande. Fabbe fylde år, sen var det helg och allt sånt där, och nu börjar det ju dra ihop sig till Tall Ship Races. Om vi ska återuppleva förra årets intensiva festande vet jag inte, men man kan ju alltid göra ett försök. Visa att det än finns lite bläck kvar i gubbens penna så att säga. 

Dagens låt:
Overkill - Old School


RSS 2.0