Gott slut 2016

Tänk vad snabbt ett halvår går. Hade faktiskt nästan glömt att jag skrev ett inlägg i somras. Men nu är det i alla fall årets sista dag. Ska snart börjar göra mig redo för kvällen, ladda stereon med DJ Bobo som varje nyår sen 1994, och bara komma i den där nyårsstämmningen som jag oftast inte inser att jag var i förrän dagen efter.
 
2016 har varit ett ganska spännande år, givetivs har det hänt mycket otyg ute i världen men jag tänkte snarare fokusera på mitt eget liv. I år fick jag som bekant tillslut fast anställning inom kommunen. Jag "återupptäckte" mitt intresse för retrospel i och med inköpet av en framemeister, har fått erfara hur det är att han ansvaret för 29 elever då min mentorskollega fick nytt jobb i början på terminen och sist men absolut inte minst har vår lilla umgängeskrets ynglat av sig för första gången i och med lille Noah. 
 
Kärlekslivet har dessvärre varit en beklaglig historia. Dejtade en japanska flyktigt men den där känslan infann sig aldrig riktigt. Kanske finns ett samband mellan ökat spelintresse och minskat damintresse, vad vet jag. Jobbet har även det tagit alldeles för mycket tid och kraft för att jag skulle orkar fokusera på den fruktlösa kampen att finna en bättre hälft. Hoppas på mer energi till våren, då jag nu kommer få uppbackning med klassen av ny mentor. 
 
Skivåret 2016 har varit riktigt bra det med. Om jag skulle ge mig på en topp tre-lista så blir det nog:
 
1. Sabaton - The Last Stand
2. Avantasia - Ghostlights
3. Amon Amarth - Jomsviking
 
Men vill även nämna Metallica - Hardwired...to selfdestruct, Dark Tranquillity - Atoma och Raubtier - Bärsärkargång som ypperliga skivor.
 
Dagens Låt:
Avantasia - Mystery Of A Bloodred Rose
 
 
 

RSS 2.0