Ja då var det dags igen...

Längesen sist nu. Trodde ju för en stund att jag skulle kunna klara av att uppdatera med jämna mellanrum. Massa stuff som hänt som jag funnit bloggvärdigt. Bland annat en konsert med massa Savatage (men det kommer kanske senare). Nu tänkte jag i alla fall fylleblogga lite, som omväxling.
 
Egentligen hade jag en jävligt trevlig afton, började ute hos Johan vilket alltid är kul då vi träffas alldeles för sällan. Hamnade i stan sen och det fortsatte med hög trivselfaktor. Men som alltid ska man få höra massa okvädelser om att jag bara träffar fula tjejer, är snål och grinig. Ibland är det nog. Orkar inte med det längre, har jobbat hårt de senaste 20 åren att inte låta mig provoceras av folk, men det finns en gräns. I detta fallet valde jag bara att säga att jag inte uppskattade den skit jag ständigt får höra och gick helt sonika hem.
 
Känns faktiskt riktigt bra att bara kunna komma hem och skita i allt för en gång skull. Inga ragg således men vem orkar bry sig? Inte jag, tror faktiskt jag börjar tröttna lite på mitt lösaktiga liv. Kanske ska återgå till mitt gamla tonårsliv där tv-spel och musik var de två viktigaste faktorerna i universum. Tål att tänkas på, nu blir det i alla fall sängen (ensam - fan så najs att inte bli väkt hela tiden av diverse oljud och rörelser) haha.
 
 
Dagens låt:

Avantasia - Death Is Just A Feeling
 
 
 

RSS 2.0