Å så ha'de vatt helg...

Nu är det söndagskväll igen. Märkligt vad helgerna springer förbi. Nu jobbade jag visserligen på fredagen och natten till lördagen men likväl, time flies. Lördagen började jäkligt bra med att jag åkte hem till mor och far med lite frallor. Alltid trevligt med lite frukostsällskap. Men det blev ingen längre visit, jag hade nämligen lovat mina kära vänner att jag skulle hålla hov denna lördagsafton. Alltså behövde jag åka hem och städa lite i min rövarkula.

Till saken hör att jag är en förbannat stor tidsoptimist, tänker alltid att jag ska hinna göra tusen och åter tusen saker. Även så denna lördag. Jag hade nämligen mitt upp i alltihop lyckats boka in en fika på stan på eftermiddagen, tänkte att det var lugnt då det skulle gå ganska snabbt att dammsuga av och moppa golven samt rengöra badrummet. Det tog lite längre tid då jag hade massa annat som också behövdes tas i tu med. T ex att dumpa all jäkla reklam i återvinningen, sortera den saliga blandningen som hopat sig på vardagsrumsbordet plus att jag skulle sortera min rena tvätt.

Tur i oturen gick bussen för min fikadejt en halvtimme senare så jag hann att bli klar med allt och ändå vara i tid, men när gästerna sen kom på kvällen och lägenheten såg ut som ett bombnedslag efter en kvart kändes det som det varit förjäves. Men förhoppningsvis tyckte de nya ansiktena i gruppen det såg trevligt ut här hemma.

Kvällen och natten blev i stora drag mycket trevlig, dock lite tråkig attityd från ett håll, men jag orkar inte lägga någon större energi på detta. Jag vet inte varför jag alltid får ovett men det är väl något hos mig som kanske inte uppskattas? Blev inte jättemycket sömn då det lågs och pratades till långt fram på morgonen för att sedan bli väkt redan vid nio-tiden haha. Men jag tjuvade faktiskt till mig några små powernappar innan pizza-folket kom hit för den traditionella bakispizzan.

Som avslutning på helgen blev det även en sväng på bio. Super 8 stod på programmet och var en överlag bra film. Men jag undrar om inte herr Spielberg fått lite idétorka och dammat av sin ca 30år gamla klassiker E.T och klätt den i outfit från 2011? Nu blir det i alla fall sängen för undertecknad så får vi se vad för äventyr som väntar imorgon.


Dagens låt:
The Lonely Island ft. Justin Timberlake - Motherlover


My mind is numb

Sitter här och känner mig helt förlamad i huvudet. Tankekraften är inte riktigt på full styrka. Kan nog bero på värmen. Samtidigt känner jag ett otroligt festivalsug. Det var ju som bekant ett antal år sen jag var på en "riktig" festival. Både Metaltown och Sonisphere är förvisso trevliga, men finns där ingen camping är det inte en "riktig" festival i mina ögon.

Skulle egentligen åkt med vännerna till Siesta denna helgen. Men ekonomin var inte riktigt på min sida så jag fick stanna hemma istället. Men jag tog mig ett eget litet äventyr ner till Malmö för lite fika, snacka lite skit och med avslutning på rockabillyhak. En riktigt kul lördag som enbart dämpades lite av min förbannade skoskav. Som tur var fick jag ett sånt där skoskavsplåster, annars vet i fan hur hälen min sett ut idag. Nu sitter jag hemma i soffan och pustar och har lite lätt sveda i foten. Får nog låta de skorna vila i garderoben ett tag nu.

Nästa helg är det Sweden Rock och jag ska så klart inte dit (inte alls bitter - ooh nej!). Jobbar naturligvis, men det hade varit riktigt kul att åka då det är fruktansvärt många bra band i år. Jag får väl helt enkelt roa mig med något annat nästa vecka när alla lyckliga själar står nere i Norje och avnjuter Ozzy, Iced Earth, Judas Priest, Helloween och massa massa fler.

Jag laddar inför Big 4 på Ullevi den tredje juli istället!

Dagens låt:
King Diamond - Trick Or Treat


Bättre sent än aldrig

Jag har inga dåliga ursäkter den här gången. Bara ren och förbannad lathet.

Men men, Turkiet har kommit och gått. Fruktansvärt skönt att komma bort lite, inte behöva ägna en tanke åt allt här hemma utan bara ta det lugnt, äta och dricka gott och njuta av det fina vädret. Tylösandsplågan följde tydligen efter mig även utomlands då jag vid flera tillfällen misstogs för att ha varit kung. Handen på hjärtat är det faktiskt roligt då jag inte själv alls ser kopplingen, men man kanske är hemmablind vad det jag.

Dock var många av de turistande partydjuren i Alanya på tok för unga för en snart 30-årig herre som jag. Men det verkade inte hindra dem från att uppskatta mitt sällskap. Trodde i ärlighetens namn inte att jag skulle orka med att festa varenda kväll, men det gick förvånansvärt bra. Måste bero på att man är där nere, för hemma är jag ju mer än död på söndagen när det blivit en dubbelhelg med både fredags och lördagssupande. Sen 48h efter att jag kommit hem var det dags att fira Fredriks 30årsdag, så det blev inte mycket återhämtning för levern där inte. Så helgen som kommer får nog bli en vit en.

Dagens låt:
Udo (feat Doro Pesch) - Dancing With An Angel


RSS 2.0