Skuldra skuldra varför gör du så ont?

Har haft ont i min vänstra skuldra nu i snart två veckors tid. Jag blir inte klok på vad jag gjort med den. Men nu börjar det värka så pass att jag har svårt att lyfta tyngre saker med vänsterhanden. Det har börjat röra sig fram mot bröstmuskeln också. Nån inflammation i muskelfästet kanske?

Jaja det har varit en relativt produktiv dag idag i alla fall. Ringt och lobbat för en ny lägenhet, så håll nu tummarna för mig! Sen har jag städat och tvättat bilen också. Stackarn ska ju besiktgas nu på fredag, och det skadar ju inte om bilen är ren och snygg då. Vill intala mig själv att inspektören blir snällare om bilen är fräsch haha. Imorrn blir det nog ännu mer bilvård, fast denna gång på jobbet. Får se vad axeln orkar med.

Dagens låt:
Dark Tranquillity - Shadow In Our Blood




Nä men dra åt...Ballonger?

Nu har det nog slagit slint helt på människan. Först bloggar han inte på nästan fyra månader, sen kommer det tre inlägg på lika många kvällar. Och detta helt utan att det inträffat något speciellt i hans liv.

Fick ett lustigt telefonsamtal idag (ungefärligt citerat).

- Hej det är David.
- Hej det här är hmmbafda Nfnafsson. (eller något, svårt att höra då det var väldigt nasalt)
- Jaha hej hej.
- Nu ringer jag och är ute i väldigt god tid, nästan ett helt år. För det är ju så lång kö på ballongflygning.
- Ehhh jaha...men jag tror nog att du har ringt fel.
- Nä, jag har nog fått fel nummer. 070*******?
- Ja det stämmer, det är mitt nummer. Men jag sysslar inte med ballongflygningar.
- Inte?
- Nej.
- Men varför har jag då fått ditt nummer?
- Ja det kan jag inte svara på tyvärr.
- Nähe, men varför skulle jag få ditt nummer för...nä jag ser att jag har ett annat nummer här med. Då provar jag det.
- Ja gör det.
- Förlåt så mycket att jag störde.
- Ingen fara!

Nog för att jag är full av varmluft stundtals, men ballongflygning?

Dagens låt:
Eric Gadd - Bara Himlen Ser På


Ännu en trist söndag måndag

Annandag påsk 2010 har varit en riktigt avslagen dag. Dagen börjar med att jag känner mig sjukt trött och frusen. Lyckas ta mig ur sängen strax efter två-tiden för att stoppa i mig lite mat. Sen blir det att dra sig mot Vallås för att slänga på sommardäcken på bilen. Passar då på att hjälpa mamma och pappas grannar med deras dator. De blev jätteglada och tacksamma trots att det var väldigt enkelt. Fast så är det väl alltid, vet man inte hur något fungerar spelar det inte så stor roll hur lätt det är. Det var i alla fall kul att få lite uppskattning när man gjort något.

Men sen kom tröttheten igen, så jag intog min käre brors säng med en bok och lite spotifymissbruk. Lyckades även fjäska till mig lite kvällsmat. Inte dumt det. Nu när jag väl är hemma igen funderar jag på om det inte är läge för en tidig natt ikväll. Sova ut så jag är pigg imorgon när vi återigen ska ha möte på jobbet. Jag har förresten äntligen bytt tillbaka till den gamla designen. Skulle gjort det redan i somras, men ni vet hur det blir ibland.

Dagens låt:
The Cure - Boys Don't Cry


Usch det här var ett tag sen nu...

Det var alldeles för länge sen jag skrev någonting här nu. Har helt enkelt inte haft lust, haft fullt upp som vanligt med både det ena och det andra. Men så tänkte jag väl att jag ändå borde ge ifån mig ett litet livstecken trots allt. Om det nu skulle vara någon som läser - eller vad säger jag, mina läsare är ju tusentals haha.

Tänker inte skriva så mycket gammalt mög här nu, utan fokuserar istället på de senaste dagarna. Natten till skärtorsdagen tog jag tag i något jag lovade mig själv att göra redan när jag fyllde 25 för snart fyra år sen. Jag började skriva ner en liten sammafattning av mitt liv. Mina memoarer kanske man kan kalla det. Det var skoj att sitta och tänka tillbaka till de tidigaste åren av ens liv. Många minnen som kom tillbaka. Hoppas bara jag får inspiration till att fortsätta ett tag till på dem. Kan vara kul att ha nån gång i framtiden om inte annat.

Nu när natten går sakta men säkert mot påskens sista dag kan jag väl sammanfatta påsken med ett ord. Alkohol. Det började redan på Skärtorsdagen, det skulle drickas öl, gå till Mårtenssons och ha skoj. Det blev väl helt okej, men inget utöver det speciella. Långfredagen var som valigt en tripp ner till Laputa för att svulla lax och andra godsaker hos farmor och farfar. Sen var det påskafton innan man ens hann blinka.

Som jag stressade, min käre bror och kusin hade enigt uppgift bjudit in massor av både känt och okänt folk så den där lilla ordningsamma människan i mig sa åt mig att lägenheten skulle vara anständig. Nu kom det iofs inte så många, vi var bara tolv stycken, och jag kände de flesta så det var ganska lugnt ändå. Kvällen blev ganska rolig, och det rann ner ganska mycket skit i min strupe, men trots detta överlevde jag morgonen efter utan allt för stora skador.

Ikväll hade jag därför tänkt ta det väldigt lugnt. Kanske bara kollat en film och tagit kvällen som den kommit, men så ringde mobilen och det inbjöds till några öl ute på stan. Det var också väldigt trevligt. Men fy fan vad dött det var överallt. Det kändes väldigt 2008 för mig. Då många kvällar spenderades i tomma barer. Men har man bara vänner vad behöver man ha mer?

Imorgon ska jag i alla fall inte röra en droppe alkohol, det blir tidigast nästa helg. Med stark betoning på tidigast.

Dagens låt:
Bad Boys Blue - A World Without You


RSS 2.0