Årets första inlägg...

Ja, jag vet. Väntan har varit olidlig. Varför skriver han inget? Hans liv är ju så otroligt händelserikt och spännande. Och det har varit svårt att överleva utan de ständiga låttipsen. Nej jag tror faktiskt ingen direkt saknat mitt ordflöde.

Sitter här ikväll och mår halvkasst och är allmänt tjurig. De flesta i min närhet är förkylda eller sjuka, och naturligvis börjar jag också känna mig krasslig. Halsen gör lite ont, huvudet spränger och jag sitter och huttrar här i fåtöljen.

Min tjurighet kommer dock inte från att jag mår dåligt, utan istället från en så banal sak som att jag inte reder upp att spela playstation. Det går bara rent käpprätt åt skogen, och det känns inte bara som det är jag som är dålig utan att spelet är kasst gjort. Sånt blir jag sur på, OK om det är mitt eget fel att det skiter sig, men det ska inte bero på spelkoden. Är beredd att ge upp detta nu.

Men men, allt är ju inte svart naturligtvis. Har varit och tittat på en lägenhet idag som jag fått erbjudande om. Visst, den var inte i toppskick, det ska ju erkännas. Men den var ganska mysig ändå. Hoppas nu att jag får den också bara. Kan bli skönt att få lite extra över i kassan varje månad.

Har även varit i kontakt med min handledare gällande min uppsats. Har inte hört något från honom sen i september nu. Men fick svar idag att han ska lämna besked innan slutet av veckan. Spännande, tänk om den äntligen blir godkänd. Det vore ju sjukt roligt!

Dagens låt:
Dancetech vs. Tune Up! - Ride on Time


RSS 2.0