Den gamle geten har blivit ett år äldre.

Så var ännu en födelsedag till ända. För en gång skull har jag inte haft särskilt mycket ångest över att ha blivit ett år äldre. Det har bara känts som att jag nu inte behöver förklara att jag fyller 29 när jag säger att jag är 28. Utan att jag faktiskt är 29. Ett år kvar till 30, men det bekymrar mig inte, jag orkar inte längre hålla på och noja inför framtiden. Känner mig bara så väldigt tillfreds med tillvaron just nu. Semester, ny lägenhet, sommar. Sen att jag fick så otroligt många gratulationer idag på facebook var himla skoj. En hel del som jag inte alls räknat med.

Samtidigt är jag faktiskt nöjd över ett beslut jag tog innan idag. Bestämde en grej på fyllan som jag sen i nyktert tillstånd inte alls tyckte var så genomtänkt. Jag vill inte bli en person som jag själv hatade för ca ett och ett halvt år sen. Det hade inte varit värt det helt enkelt.

Imorgon blir nog i alla fall en kul dag, förhoppningsvis väntar ett paket (eller kanske två) nere på Hemköp på mig, och så ska jag passa på att handla lite nya kläder för mina födelsedagspresenter. Lördag blir säkert skitskoj med, åka till Bakken och fira Rickard. Sommaren 2010 känns på det hela taget mycket lyckad och har alla förutsättningar att fortsätta i samma anda.

Dagens låt:
Machine Head - Halo



Hellweek is to and end!

Jag överlevde! Min sammanlagda arbetstid under sju dagar slutade på 115,5 timmar! Nu är det bara 24 snabba timmar till på tisdag, sen har jag semester i fyra underbara veckor. Det ska bli så skönt, har nog aldrig längtat efter semester lika mycket som denna sommar.

Det ser onekligen ljust ut, med mindre än en vecka kvar till lön finns det ganska många penningar kvar på kontot. När hände det senast? Kan ha varit runt 2008 eller så, kanske ännu längre tillbaka. Oavsett är det otroligt skönt i alla fall. Ikväll blir det smygstart på semestern med lite kalla öl och lite sittning på uteserveringar, hoppas vädret håller uppe. Annars får man väl flytta in under tak.

Blir strax en välbehövlig dusch, ska inviga min kokostvål jag köpte igår. Kommer ju lukta helt underbart gott sen! Ha'et gött!

Dagens låt:

Dj Bobo - Love is the Price


Tillbaka till "tryggheten"

Börjar så smått komma i ordning här i nya lägenheten nu. Hyllorna är på plats och det mesta är uppackat. Internet funkar som synes också. Det känns helt enkelt väldigt bra. Bara lite småsaker som måste fixas. Avloppet i badrummet har väldigt dåligt genomsläpp vilket resulterar i ett väldigt blött golv när man duschat. Eluttaget i sovrummet funkar inte så jag får ha en tråkig förlängningssladd ut till vardagsrummet, men både duschen och uttaget är felanmält så det blir väl åtgärdat snart.

Jag har även idag lämnat linux för att återgå till Windows. Men Vista kändes inte lockande för fem öre, så det blev att uppgradera till Windows 7. Kom över en licens till vrakpris så det var inte mycket att fundera över. Datorn går inte heller på högvarv som den gjorde i Vista utan är lika tyst precis som linux. Samtidigt som jag gillade ubuntubygget så känns det ändå skönt att vara tillbaka i windowsmiljön. Att inte behöva leta efter gratisalternativ av program som är lite sämre. Nåja denna varade det närmare två månader, det tar sig. Men jag var kanske inte redo trots allt. Nästa gång kanske....nästa gång.

Dagens låt:
Ke$ha - Your Love Is My Drug


RSS 2.0