Längesen det fyllebloggades

Ja, det var verkligen ett tag sen senaste fyllebloggen. Det var faktsikt ett ganska bra tag sen det bloggades över huvud taget. Men sammanfattningen av 2011 får vänta lite. Är inte riktigt i stånd att summera allt som hänt (och icke hänt) under det gågna året för tillfället.

Handen på hjärtat är jag väl inte helt på topp just nu. Har fyra veckor kvar med fast inkomst, sen väntar, om inget smärre mirakel inträffar ett liv med a-kassa. Hur det ska gå ihop vet jag inte riktigt. Känns som jag kommer hamna i den dåliga negativa spiralen. Har inga pengar att göra något, inget händer för att jag inte gör något. Jag blir fet (fetare) för att jag bara sitter hemma och pillar navelludd istället för att ta tag i mitt liv. Mysbyxor och t-shirt blir min nya stil och knäckebröd och makaroner blir min meny 5-7 dagar i veckan.

Jag hatar verkligen att gnälla över hur sketet mitt liv är, men någonstans börjar jag undra vad fan jag gjort för fel. Jag menar, jag har en femårig högskoleutbildning. Borde inte det resultera i något jävla flyt? Nä, istället går man och sliter för mindre än 20.000 i månaden utan någon möjlighet att påverka inkomsten via övertid eller liknande. Jag har inte överdrivet stora utgifter, men ändå känns det inte som att pengarna räcker...VAD ÄR FELET?!?!?!

Nä, om sanningen ska fram så kanske jag inte lever det mest ekonomiska liv. Men på något jävla sätt tycker jag inte att jag är nån big spender heller. Jag mår dåligt på mig själv för att jag upplever mig som en gniden snål gammal stöt. Jag vill inte vara sån, jag är (i mitt tycke) en ganska generös person. Jag vill gärna dela med mig, men det funkar dessvärre inte alltid.

Damfronten ska vi ju inte ens tala om. Efter en väldigt produktiv första halvlek av 2011 gick jag mer eller mindre in i väggen under sommaren. Har nog inte fullt återhämtat mig ännu, men gjorde något jag knappast kan vara stolt över förra helgen. Jag är nu samma svin som den feta grisen som spännde på min före detta sambo back in the days... fy mig! Fast just nu bryr jag mig inte så mycket... jag är bara full, ensam och bitter. Sug och svälj - trevlig helg!


Dagens låt:

Uffe Persson - Nästa weekend



RSS 2.0