Inte ofta, men ibland så...

Söndag igen, kanske dags för ett nytt inlägg? Känns som om att söndagskvällen är en av få stunder jag har tid att skriva mail/blogga/filosofera/whatever. Resterande tid lägger jag ju på att tänka ut vad jag ska äta, äta, spela tv-spel, kolla tv, pilla navelludd, sova och jobba och lite annat trams. Nåväl det var inte riktigt det jag satt och funderade över ikväll.

Idag har jag mått riktigt illa. Usch, det är verkligen ingen höjdare, och naturligtvis är det självförvållat. Jag brukar vara ganska skonad från de västa baksmällorna, men lördagens aktiviteter kunde inte ens min magiska säng råda bot på. Egentligen tycker jag inte jag hällde i mig så fruktansvärt mycket mer än vad jag brukar, men alla kan vi väl ha dåliga kvällar? I alla fall, jag kan räkna alla de gånger jag spytt pga fylla på mina fingrar (fast händer det igen så går det inte längre) och de gånger det hänt innan jag kommit hem är ännu färre. Hela dagen har gått som i ett töcken, lite så där drömlik känsla. Gillar inte det alls, och snabbt som attan har tiden gått också. Nu är det ju snart sängen och måndag igen. Puuh, jag har fortfarande inte anpassat mig till att jobba måndag - fredag. Fast nu är det ju ganska mysigt när vi går mot jul och så.

Dagens låt:
Xe-None - Angels


Been a while...

Det var ett tag sen nu, har inte riktigt kännt för att blogga på sista tiden. Men då jag fick höra för nån vecka sen att man tycker det är tråkigt att jag inte uppdaterar den så vad fan, jag kan väl göra en uppryckning.

Sitter här med den vanliga söndagsdeppen och är lite halväckligt svettig. Vad kan då denna gosse i röda byxor hittat på? Faktiskt något så trivialt som att släpa tunga jävla lådor med gammalt mög upp från förrådet. Visst är det väl bra att de ska göra nya säkrare förråd, men det är så tråkigt att hålla på och böka med lägenheten. Har bott här nu i snart ett och ett halv år, och det senaste året har det bara varit underhåll och renoveringar. Är det inte stammar eller fönster som ska bytas så ska vattnet stängas av eller värme och ventilation kollas och man måste ställa undan massa bröte. Visst är det väl bra att de fixar och har sig, men jag börjar bli ganska trött på det. Nu ser lägenheten verkligen ut som skit. Massa lådor överallt och två dörrar står lutade mot vardagsrumsväggen, och jag tvivlar på att det är borta innan jul. Äh, nu får jag sluta låta så negativ.

Har haft en trevlig helg, dubbel utgång återigen fast utan överhängande bakfylla denna gång. Borde begränsa mig till en kväll per helg men det är svårt att säga nej när folk vill att man följer med. Uppskattar ju att folk vill umgås med mig.

Dagens låt:
Vision Talk - Dina Tankar


RSS 2.0