Trivsel!

Får nog säga att jag trivs jävligt bra just nu. Renoveringen av lägenheten blev klar nu i fredags, och den är nu hur förbannat läcker som helst. Njuter av att stå i badrummet och borsta tänderna, trivs som fan med att gå ut i köket och se de fräscha skåpsluckorna och de fina vitvarorna. Är dessutom två veckor in i ett förhållande nu och det känns riktigt bra det med. December har ju lite av en traditon att bli halvsugig för mig, men jag hoppas verkligen att detta året blir annorlunda. Visst det suger ju getpung att man måste jobba både juldagen och nyårsafton (och det utan en krona i OB), är så jäkla less på det nu att jag överväga att säga upp mig utan att ha något nytt på gång. Men tack vare världens bästa arbetskollega slipper jag i alla fall kvällspassen dessa två dagar.

Lokalpatriotismens låga brann starkt idag när låtvalet skulle bestämmas. Arch Enemy har jag alltid haft ett gott öga till. I alla fall i de snart 13 år jag aktivt lyssnat på hårdrock. Låten i sig är förvisso en nyinspelning, och handen på hjärtat lite svagare än originalet från Stigmata-albumet. Men det är ju alltid trevligt med officiella videor.


Dagens låt:
Arch Enemy - Beast Of Man


Decemberdepp

Oj det var verkligen inte igår jag skrev något här. Vad har hänt under hösten? Mycket och inget. Pissigt jobbschema, en ansenlig mängd alkohol och ganska mycket tv-spel kan nog sammanfatta ganska bra. Sen har jag ju blivit förhållande-dave sen en vecka tillbaka med. Det är ju najs.

Men! Ändå precis som de senaste åren kom jag ikväll in i den traditionella decemberdeppen, mörker - totalt jävla mörker. Vet inte riktigt vad som hände, hade varit och kollat film hos Rickard och när jag kom hem och satte mig framför tvn - blam! där var den. Allt var bara trist, gå och sova kändes visset, sitta uppe likaså. South Park på tv som inte kändes för upplyftande men inte heller orken att byta kanal eller göra något annat. Facebook stendött samt lite allmän irritation. Tror det hela grundar sig i sömnbrist och i ovilja att behöva jobba ännu en helg.

Fast inget ont som inte har något gott med sig. Det fick ju mig faktiskt att uppdatera bloggen lite. Ska försöka att inte dröja ett par månader till innan nästa inlägg. Nu blir det nog lite ostbågar och the Big Bang Theory innan jag somnar (skitbra att sitta och svälla sig tjock precis innan läggdags ju....not). Tack å adjö - Korv med brö


Dagens låt:
UFO - Doctor Doctor


RSS 2.0