Livets såpbubblor

Vissa dagar är som såpbubblor, vackra och växer sig större och större, men sen tillslut stöter de emot något som gör att de spricker och försvinner. Denna dag är en sådan. Vet egentligen inte vad  som var mitt spetsiga föremål, men på nåt sätt så lyckades de penetrera bubblan.

Tror mycket handlar om inre föreställningar, att ens fantasi lätt skenar iväg. Jag vet, det har hänt förr och det kommer hända igen. Däremot kan jag inte riktigt svara på vad som skenade iväg idag... Det kom bara en våg av tristess över mig nu för nån timme sen. Kanske har det att göra med min uppsats, att jag inte får det att lossna...Fem misslyckade år på högskolan?

Eller kanske jag bara känner mig lite ensam frammåt kvällskvisten? Att jag inte har pratat tilläckligt med folk idag? Aktiviteten på Cowa har varit låg...inget msn... nån enstaka kommentar på Facebook...Det är faktiskt ganska tråkigt att vara ledig så mycket varje vecka som jag är...Det blir så långt mellan helgerna...Kanske skulle skaffa ett husdjur? Eller jag vet inte...

Sover nog lite, så blåser jag nya såpbubblor imorrn, och hoppas de håller sig svävande hela morgondagen :)


Just a brief update

Har ju helt glömt att orera aktuella händelser i mitt liv. Inte för att det egentligen hänt så mycket men alltid finns det väl någon smygläsare/läserska som undrar vad som händer.

Kan ju börja med att säga att jag äntligen blivit frisk. Trodde iofs att jag var frisk redan vid påsk, men ack vad jag bedrog mig. Påsklovsveckan låg jag nerbäddad med feber och mådde riktigt riktigt kasst. Orkade knappt gå upp. Men när det väl släppte har jag mått bra, får väl hoppas det håller i sig *peppar peppar*

Det har på det hela taget varit en ganska bra månad, har äntligen fått annulera mitt mobila bredband hos TRE. Otroligt skönt att kunna ha en stabil internetuppkoppling nu utan att ens vänner tror man bara skiter i dem och loggar ut från MSN, och att kunna se klipp på t ex Youtube utan att behöva låta hela klippet laddas för att slippa avbrott, och att äntligen kunna använda sitt Spotify-konto. Tack Telia för den otroligt snabba och smidiga leveransen :)

Har även blivit en del festande vilket som vanligt har varit mycket trevligt. Träffat en hel del nya männsikor, vissa riktigt trevliga som jag gärna träffar igen hehe...men säger inte mer än så just nu ;) Får helt enkelt se vad framtiden utvisar...

Maj verkar bli en riktigt trevlig månad, inte bara för ovanstående uttalande utan även för att jag och min käre bror ska åka till Skövde nästa helg. Ska bli riktigt kul att träffa gänget igen, är rätt så precis ett år sen sist... Men förhoppningsvis kommer de även ner en sväng hit i sommar också... Ska bli kul kul kul... :)

RSS 2.0