Nu bär det snart av...

Om lite mer än 12 timmar är det dags att bege sig mot Siesta! Ska bli riktigt kul och jag hoppas vädret inte är för överjävligt. Slog mig precis att jag inte varit på festival (med smutsigt tältande) sen SRF 05. Det är fanimej på tiden nu.

Kommmer vara trött som ett as imorrn eftersom jag är uppe fortfarande och ska vara på jobbet om sex timmar. Men det gör inget. Haft en trevlig kväll med trevligt sällskap och ett smärre "That 70's Show"-maraton. Klart värt lite förlorad sömn.

Dagens låt:
Kiske/Sommerville - If I Had A Wish


Diskfunderingar

Två dagar på rad? Herregud! Grabben måste ju vara sjuk eller nåt.

Nåja, när jag gav mig i kast med att nöta ner det enorma berg av disk som hopat sig i köket efter helgen stod jag och funderade. Brukar bli så när jag gör något tråkigt för att få tiden att gå. I alla fall, kom fram till att jag inte tycker om att vara ensam. Känner mig faktiskt ganska ensam stundtals, även om mängden glas i vasken säger annat (då jag själv oftast använder samma glas flera gånger). Kom således att tänka på att man ofta genom åren gjort sig lustig över mitt sociala samspel med diverse damer. Får ofta det att låta som att jag skulle dejtat en massa tösabiter till höger och vänster, fast egentligen är det inte särskilt många. Eller ja, jag vet inte, det beror ju på vem man jämför med, men det kanske i stället grundar sig på den variation av speciella individer jag lyckats introducera till vännerna genom åren.  Tänkte därför sammaställa en liten lista med några guldklimpar, namn utelämnas av naturliga själ, och ja, jag är fullt medveten om att en sådan lista kan vara lite av ett dejtingsjälvmord om potentiella framtida flickvänner någon gång skulle läsa detta, för vem vill läsa om sin pojk/flickväns gamla ragg?

Icke desto mindre kommer nedan listan. Gamla vänner kan nog känna igen de flesta, nyare bekantskaper har kanske hört delar av "äventyren" och för er som inte hört något. Lid lite med mig okej?

1. Dalkullan
Det var väl lite här trenden med dåliga flickor började. Naturligtvis började allt bra, men ganska snart övergick det till konstiga ryck som att jag inte fick dricka läsk, inte äta skräpmat, inte tveka när man skulle beställa mat eller dryck ute. Gud förbjude om jag råkade stå lite för närma henne om hon satt på en stol och jag stod upp. Naturligtvis var jag "kär i hennes kompis" när hon blev lite onykter och som grädde på moset stal hon ett par skor samt de pengar jag varit snäll och lagt ut för henne när hon skulle komma ner till Halmstad en gång.

2. Den manipulativa och bedragande
Verkade till en början som Dalkullans raka motpol, men visade sig snart vara den värsta människa jag någonsin träffat. Var ute och söp 5-6 kvällar i veckan, umgicks mer med mina killkompisar än med mig och bedrog mig slutligen med en av hennes jobbarkompisar (om det kan ha varit någon före honom har jag inga uppgifter på), berättade dessutom om otroheten på julafton av alla dagar. Troligen lite som hämnd för att jag slängt ut henne två veckor tidigare. Försökte några månader senare låna pengar i mitt namn vilket resulterade i en polisanmälan från mig.

3. Den (alldeles för) unga
Egentligen inget direkt fel på henne, förutom hennes unga ålder, och med allt vad det hörde till. Typisk tonårstjej med andra ord. Kändes mer som ett litet försök att verka cool och dejta en äldre kille. Blev i alla fall väldigt påfrestande för undertecknad. Slutade dessutom bara höra av sig helt utan anledning.

4. Den psykotiska
En riktigt spännade individ detta. Tyckte redan vid första dejten att hon verkade lite skum, men tänkte att man inte ska vara för snabb att döma. Med facit i hand borde jag kanske litat på min magkänsla. Efter att ha träffats två gånger kändes det som om hon trodde vi var tillsammans och började planera massa saker vi skulle göra långt fram i tiden. Fick ett psykbryt på mig en söndag då jag varken svarat på hennes sms eller på msn på ca 2 timmar. Till mitt försvar låg både mobil och dator inne i sovrummet och jag satt ute i vardagsrummet och kollade film och käkade pizza med mina vänner. Hon började kalla mig player och att jag var helt dum i huvudet, att jag skulle dra åt helvete osv. Några dagar senare hörde hon av sig och undrade om vi inte kunde vara vänner i alla fall, vilket jag snäll som jag var gick med på. Helt plötsligt började hon nästla sig in i vårt gäng lite både här och där och hade slutligen sex med en av oss. Väljer här att utelämna vem då han troligen inte vill skylta med detta offentligt, ni som vet - ni vet. Hon försökte sen under mer än ett års tid få mig att komma och hälsa på henne och hennes nya pojkvän, vilket jag vänligt men bestämt tackade nej till. Ett halvår senare får jag ett hatmail på facebook från henne, där hon uttrycker vilken dålig människa jag är för att jag aldrig hör av mig och inte vill träffa henne, och att hon nu tänkte ta bort mig som vän. Good riddance I say!

5. "Papa Dave"
Lite udda titulering, men jag kan inte riktigt komma på någon bättre pseudonym i detta fall. Väldigt speciell flicka detta med. Hon var i princip som en kvinnlig variant av min vän Fabbe. Dock ska väl tilläggas att Fabbe har lite bättre koll på det mesta än vad hon hade. Det gick inte riktigt att föra en normal konversation med henne, tog jag med henne ut på krogen fick jag per automatik ingå i förälderrollen och se till att hon inte drack för mycket. För när hon blev full blev hon helt dum i huvudet. Borde dragit öronen åt mig redan vid första tillfället, men man är nog lite dum själv ibland så jag fortsatte ju träffa henne. Men det lite halvpsykotiska började ju naturligtvis när jag förklarat att jag inte ville vara tillsammans med henne. Inte förrän jag rakt ut sa till henne att jag inte ville vara tillsammans med henne verkade hon förstå. Trodde jag, naturligtvis började kort därefter fyllesamtalen, att det var nåt fel på mig som inte gillade henne. Halvhjärtade desperata försök att få mig tillbaka blandat med lite oförskämdheter och illa dold bitterhet.

I retrospekt så kanske det inte är så konstigt att jag ibland känner det lite hopplöst att hitta en "normal" tjej. Fast jag har en ganska god känsla om att det faktiskt finns en bra tjej därute...får väl se vad framtiden har i sitt sköte helt enkelt.

Dagens låt:
Chicago - Look Away


Så sitter man här igen...

Ännu en söndag, känns lite märkligt att man ska gå och jobba imorrn igen efter att ha varit ledig i fyra dagar. Men men, det är väl bara att inse att verkligheten knackar på dörren. Något som stör mig lite är att jag kom precis på att jag har glömt köpa bröd till imorrn. Verkligen illa, hur ska det då gå med frukosten?

Det blev bara en utekväll precis som planerat, långlediheten till trots. Känns bra, fast nästa helg blir det säkert dubbelhelg igen. Maskinen på kåren på fredag, vilket innebär fest, och att sitta hemma en lördagskväll låter inte riktigt som jag. Då får det vara något speciellt som händer. Att man ska träffa nån eller så. Inte bara sitta hemma själv i soffan och dega.

Idag har varit en väldigt lugn och sansad söndag. Sov ovanligt länge, nattgäst till trots. Sen har söndagen spenderats i sällskap med soffan, kudden, filten och ovan nämnda gäst fram till för ungefär en timme sen. Har inte lyft särskilt många fingrar idag haha. Men likväl har det varit en ytterst trevlig söndag. Har absolut inget emot om det blir fler sådana. Fast det känns nästan lite ensamt nu när man omgivits av människor konstant i över 24 timmar. I alla fall, känner mig helt slut nu så här på kvällskvisten, varför är lite av ett mysterium då jag inte gjort något direkt energikrävande. Men att inte göra något kan ju vara nog så ansträngande.


Dagens låt:
3 Doors Down - Kryptonite


It's so late...

Börjar bli lite tröttsamt att jag alltid glömmer bort att uppdatera bloggen. Tänker allt som oftast "när jag kommer hem ska jag blogga lite" eller "det ska jag göra innan jag går och lägger mig". Men naturligtvis blir det aldrig så, vilket är lite märkligt då jag helt ärligt inte har mycket för mig i mitt liv. Äta, sova, jobba, slöa typ. Kanske slänger in en och en annan promenad stundtals. Haha fasen vad illa det lät, men så enkelt är ter sig mitt liv.

Har funderat lite på mitt helgnöje - att hänga på krogen och dricka öl. Kanske borde trappa ner på det. Bevittnade det blekfeta spektaklet som är min mage innan jag gick in i duschen igår kväll. För 10 år sen kunde jag inte ens drömma om att jag skulle se ut så här när jag var 30. Då var det snarare tvärtom att jag tyckte jag så alldeles för mager och tanig ut. Måste dock erkänna att jag tycker att jag ser bättre ut idag än då. Kanske inte just om magen, men i övrigt. Så kunde bara den försvinna skulle jag vara ganska nöjd Med denna lilla parantes i åtanke så antar jag att magen består av pizza, öl och annat skräp relaterat till helgernas festligheter.

Har tagit ut komp på fredag så jag får långledigt nu så här i Kristihimelfärdstider, min första tanke var att det blir perfekt med massa festdagar. Nu tänker jag istället att det nog blir en kväll i alla fall. Men att jag ska vara hemma mesta delen av helgen. Fredag blir förhoppningsvis lika trevlig som gårdagen blev, även om det mest blev tv-tittande så uppskattar jag den okomplicerade känslan som infann sig. Lätt att snacka, skratta och bara vara. Sånt gillar jag!

Ska försöka ta mig en liten powernap nu då det bara blev 4,5 timmes sömn i natt. Måste ju orka åka hem och vinka av mamma och pappa innan de åker till Turkiet. Är ganska så jättemycket avundsjuk, hade också velat ligga och gotta mig i solen i en vecka eller så. Kanske få lite färg på magen så den inte längre är blekfet, utan bara fet...


Dagens låt:
Johnossi - No Last Call


Ja du....

Då sitter man här ännu en söndagskväll tisdagskväll. Det känns verkligen som söndag idag. Vilket mindfuck! Nåväl, denna gång ska jag inte gnälla (så mycket), det har varit helt fantastiskt väder idag. Då kan man ju omöjligt gå och grubbla och ha sig. Perfekt väder att vara ute och köra nercabbat också. Tog en tur med brorsan och käkade lite glass och hade det allmänt trevligt. Inte vidare bakis heller...Valborg brukar bli en lyckad tillställning (fast jag har dessvärre jobbat de föregående två åren), denna kväll var inget undantag. God mat, god dricka och trevliga vänner. Kan knappast bli bättre. OK, det fanns två saker som kanske inte var helt perfekta (nu kommer gnället).

Det första var att iMessage fick nått spel och valde att inte leverera två sms förrän 18 timmar efter att de skickats, vilket gjorde att mina stackars vänner fick stå och vänta utanför en förfest som inte fanns. Men det löste sig som tur var.

Det andra var lite allvarligare, nämligen den otroligt otrevliga taxichauffören som kom och skulle hämta oss när vi ska in till stan. Vi har beställt för sex personer, och när han kommer vill han ha 200kr svart. Säger att han ska sätta igång taxameter då det knappast kostar 200kr in till stan. Han börjar bortförklara sig om att han inte kan ställa in taxametern för att vi är sex pers. Det blir en del otrevliga meningsutbyten och det slutar med att vi går ur taxin med hälsningen att vi ringer en annan taxi istället. Nästa taxi kommer på mindre än 10min och taxiresan slutar på 150kr istället.

Så slutgnällt för den här gången. Kvällen på stan blev även den lyckad. Fast det var ju en jäkla massa folk överallt. Men det gjorde inget, bror lilla var billion dollar baby och lekte kung i baren med den ena shotbrickan efter den andra. Och som grädde på moset träffade vi ju de stackars människor jag lurat iväg på den icke-existerande förfesten. Så kvällen slutade jättebra, på alla sätt och vis!


Dagens låt:
Aesthetic Perfection - Spit It Out


RSS 2.0