Ja du....

Då sitter man här ännu en söndagskväll tisdagskväll. Det känns verkligen som söndag idag. Vilket mindfuck! Nåväl, denna gång ska jag inte gnälla (så mycket), det har varit helt fantastiskt väder idag. Då kan man ju omöjligt gå och grubbla och ha sig. Perfekt väder att vara ute och köra nercabbat också. Tog en tur med brorsan och käkade lite glass och hade det allmänt trevligt. Inte vidare bakis heller...Valborg brukar bli en lyckad tillställning (fast jag har dessvärre jobbat de föregående två åren), denna kväll var inget undantag. God mat, god dricka och trevliga vänner. Kan knappast bli bättre. OK, det fanns två saker som kanske inte var helt perfekta (nu kommer gnället).

Det första var att iMessage fick nått spel och valde att inte leverera två sms förrän 18 timmar efter att de skickats, vilket gjorde att mina stackars vänner fick stå och vänta utanför en förfest som inte fanns. Men det löste sig som tur var.

Det andra var lite allvarligare, nämligen den otroligt otrevliga taxichauffören som kom och skulle hämta oss när vi ska in till stan. Vi har beställt för sex personer, och när han kommer vill han ha 200kr svart. Säger att han ska sätta igång taxameter då det knappast kostar 200kr in till stan. Han börjar bortförklara sig om att han inte kan ställa in taxametern för att vi är sex pers. Det blir en del otrevliga meningsutbyten och det slutar med att vi går ur taxin med hälsningen att vi ringer en annan taxi istället. Nästa taxi kommer på mindre än 10min och taxiresan slutar på 150kr istället.

Så slutgnällt för den här gången. Kvällen på stan blev även den lyckad. Fast det var ju en jäkla massa folk överallt. Men det gjorde inget, bror lilla var billion dollar baby och lekte kung i baren med den ena shotbrickan efter den andra. Och som grädde på moset träffade vi ju de stackars människor jag lurat iväg på den icke-existerande förfesten. Så kvällen slutade jättebra, på alla sätt och vis!


Dagens låt:
Aesthetic Perfection - Spit It Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0