Da'n före da'n före da'n

Ja då sitter man här kvällen före "lilla julafton", kan inte riktigt fatta att det är julafton i övermorgon. Har inte riktigt fått den där riktiga julkänslan ännu. Lite märkligt att jag inte kan koppla av, då det faktiskt är första julen sen 2006 som jag inte behöver oroa mig över att jag kanske måste jobba någon av helgdagarna för att hysteriska föräldrar inte vill ha sina barn hemma mer än absolut nödvändigt.

Kan ju visserligen ha att göra med att det naturligtvis skulle kludda till sig med lönen. Min anställning blev förlängd i november ytterligare några månader, men den informationen verkar inte nått lönekontoret då jag inte fick full lön denna månaden. Får väl ta och ringa och ha mig imorgon, men det känns ändå otryggt att ha nästan 4000:- mindre på kontot än beräknat. Blir ju inte mycket över när räkningar och allt är betalt. Spräcker budgeten totalt. Fast förhoppningsvis har jag väl pengarna insatta inom det närmaste. Tröttsamt dock att det inte kunde vara fixat redan, det kom ju knappast som någon nyhet att jag skulle fortsätta efter jul.

Nej imorgon när jag vaknar så ska det vara med ett positivt sinne och julefrid i själen. Är övertygad om att denna julen blir alldeles otroligt förträfflig. God jul på er alla!

Dagens låt:
Ashbury Heights - I Can Kill You So Easily


RSS 2.0